Täydentävät hoidot -kansalaisaloite

19.10.2019

Mitä se ajaa?

·        VALINNANVAPAUTTA käyttää turvallisia, lääkkeettömiä luontaishoitoja kipuihin,

vaivoihin ja muihin terveysongelmiin sekä  terveyden ylläpitämiseksi.

·        OIKEAA TIETOA luontaishoidoista; ei ”uskomushoidoilla” pelottelua eikä käyttökieltoja.

·        LUONNONMUKAISUUTTA, lisää hoitavia käsiä ja inhimillistä kohtaamista terveydenhuoltoon.   

 Miksi sinun kannattaa tukea kansalaisaloitetta?

  • NYT viranomaiset valmistelevat ”vaihtoehto- ja uskomushoitojen” lainsäädäntöä, joka saattaa kieltää luontaishoidot (= täydentävät hoidot) jopa yli puolelta suomalaisista.
  • SINUN kannattaa varmistaa, että tuleva laki ei estä sinua valitsemasta luontaishoitoja vaivoihisi, stressin leivitykseen tai rentoutumiseen.
  • KOSKA täydentävistä hoidoista on tutkitusti apua esimerkiksi selkä-, niska-, hartia- ja nivelvaivoihin sekä pitkäaikaisten sairauksien oireisiin ja vaivojen lievitykseen. 

KANNATA netissä https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5011 tai tulosta paperilomake (suora linkki lomakkeeseen), täytä, allekirjoita ja postita se: Sisko Elina Pyykkönen Poste restante 36200 KANGASALA. 

Luontaishoitoja eli täydentäviä hoitoja ovat mm. (aakkosjärjestyksessä.): akupunktio, aromaterapia, joogaterapia, Kajava-hieronta, kalevalainen jäsenkorjaus, kasvilääkkeet, kiropraktiikka, kuppaus, lymfahieronta, meditaatio, mindfulness, naprapatia, NLP, osteo-patia, parantava kosketus, ravintolisät, ravitsemushoidot, rentoutusmenetelmät, refleksologia, Reiki, Rosen-menetelmä, taidetera- piat (musiikki, kuvataide, tanssi, kirjallisuus), TRE eli tärinäterapia, vyöhyketerapia ym. sekä hoitojärjestelmät, kuten homeopatia sekä antroposofinen, ayurvedinen ja perinteinen kiinalainen lääketiede. Monia muitakin hoitomuotoja käytetään.